Blog

31
jan

De eeuwige stijl van Christian Louboutin schoenen

Introductie In de verfijnde wereld van luxe schoeisel onderscheidt één merk zich met een ongeëvenaarde mix van Franse elegantie, meesterlijk vakmanschap, en een distinctieve artistieke flair: Christian Louboutin. Bekend om de iconische rode zolen, transcenderen Louboutin schoenen de conventionele grenzen van mode om te dienen als een krachtig middel van persoonlijke expressie en een toonbeeld van esthetische perfectie. Deze blog

Read more

23
nov

Wat is Cyber Monday?

Het is redelijk om te zeggen dat we allemaal een goed koopje waarderen. Of het nu gaat om het aanschaffen van een nieuwe laptop voor werk, een videogameconsole voor de lol of een cloud-PBX -systeem voor het bedrijf, het is goed om alert te zijn op mogelijkheden om te besparen. Voor consumenten is er echter één dag van het jaar
Read more
15
nov

Thuiswerkplek inrichten? Zo doe je dat!

Werken medewerkers steeds vaker vanuit huis in plaats van op kantoor? Dan moet je ook thuis een passende werkplek inrichten. In dit artikel vind je advies over het inrichten van je thuiskantoor, wat je als werkgever kan faciliteren en hoe je een inspirerende thuiswerkplek creëert.

11
nov

Waarom een incassobureau inschakelen?

Openstaande facturen kunnen op den duur vervelende gevolgen hebben voor uw onderneming. Het is daarom belangrijk dat klanten hun rekeningen op tijd betalen. Maar wat als dit niet het geval is? Er zijn 4 redenen waarom het verstandig is om een ​​incassobureau bij jou in de buurt in te schakelen.

8
nov

Hoe werkt een wortelkanaalbehandeling?

De wortelkanaalbehandeling wordt pijnloos uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Als het levende tandweefsel (pulp) al dood is, is verdoving niet altijd nodig. De tandarts maakt vaak één of meerdere röntgenfoto’s, om het verloop van de behandeling goed te kunnen volgen. De tandarts boort eerst een gaatje in uw tand en verwijdert vervolgens het ontstoken weefsel. Vervolgens reinigt hij het wortelkanaal(en) met kleine vijlen en spoelt hij na met een desinfecterende chlooroplossing. Daarna worden de wortelkanalen gevuld. Tot slot sluit uw tandarts uw tand af met een vulling. Als de kies verzwakt is, kan een kroon nodig zijn. Een tand die op deze manier wordt behandeld, kan lang meegaan.

2
nov

Is handgel effectief?

Met de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) is het niet verwonderlijk dat veel mensen extra maatregelen nemen om veilig te blijven, waaronder het inslaan van ontsmettingssprays, gels en zeep.

Maar is handgel de beste verdediging tegen bacteriën en virussen zoals het coronavirus en griep?

Bedrijven die deze producten op de markt brengen (die soms als “antibacterieel” of “antimicrobieel” worden bestempeld), zeggen ja. Maar sommige voorstanders van consumenten zeggen nee, met het argument dat ze niet effectief zijn en het potentieel hebben om bacteriestammen voort te brengen die resistent zijn tegen antibiotica.

1
nov

Hoe werkt een incassobureau?

Veel ondernemers zijn een beetje huiverig om een ​​incassobureau of deurwaarder in te schakelen. Dit is heel begrijpelijk, omdat het de relatie met de klant in een andere fase brengt. En hoewel u in uw recht staat omdat de klant de factuur niet betaalt, bestaat er natuurlijk altijd het risico de klant te verliezen. Als klanten niet betalen en onbetaalde rekeningen stapelen zich op, dan kun je een incassobureau inschakelen. Maar wanneer kunt u een incassobureau inschakelen en wat doet een incassobureau precies?

9
aug

Ontstoken tandvlees herkennen en verhelpen

Ontstoken tandvlees kan bloeden, roder zijn dan normaal en licht gezwollen. Bij goed poetsen en stoken geneest het meestal binnen een paar weken. Veel mensen hebben wel eens last van ontstoken tandvlees. Rokers hebben er vaker last van dan niet-rokers. Het stoppen van ontstekingen is belangrijk, vooral als je het regelmatig hebt of als het lang duurt voordat het weggaat.

Tandvleesontsteking of tandvleesontsteking wordt ook wel gingivitis genoemd.

5
jul

Hoe houd ik mijn bamboevloer schoon? Help!

Zie je het al voor je: Je hebt pasgeleden jouw perfecte bamboevloer in de badkamer net helemaal schoon gemaakt. Je bent er zo onwijs blij mee maar voor dat je het weet is het al te laat: Je lieve dochter besloot dat de mooie witte badkamertegels goed als teken canvas gebruikt konden worden én voor een extra speciaal effect nam
Read more
4
jul

Tanden bleken bij de tandarts

Vind je het vervelend dat je tanden niet helemaal wit zijn, maar heb je weinig vertrouwen in de behandelingen die op de markt verkrijgbaar zijn? Dan is het verstandig om je tanden te laten bleken bij de tandarts in Zaandam. Zo weet je dat het bleken van je tanden veilig gebeurt en hoef je je geen zorgen te maken over de gezondheid van je tanden.