Houten jaloezieën online kopen

Online zijn vele aanbieder van houten jaloezieën, in dit artikel leest u waarom u moet kiezen voor Suntex.

Kies voor natuurlijke kleuren net als veel andere huishoudens. Dankzij de uiterst vriendelijke lichtinval worden houten jaloezieën veel gebruikt in woonkamers.

Sinds een aantal jaar is het steeds populairder om jaloezieën met hout in de slaapkamer te gebruiken. Uit recent onderzoek blijkt dat het prettiger waker worden is met het zachte licht.

Schoonmaken jaloezieën

Houten jaloezieën kunt u het beste wekelijks met een plumeau of een niet statische droge stofdoek afnemen. U kunt dat ook met een stofzuiger met de kleine borstelkop doen. Doe dat wel voorzichtig om de jaloezie niet onnodig te beschadigen.

Wanneer de jaloezie echt vies is, kunt u een licht vochtige doek gebruiken. Liefst geen (chemische) schoonmaakmiddelen gebruiken. Voor jaloezieën met ladderbanden bestaat eventueel de mogelijkheid om de ladderbanden te laten vervangen wanneer hier onverhoopt een vlek op is gekomen die niet meer te verwijderen valt.

Vraag bij Suntex gratis kleurstalen aan voor uw nieuwe houten jaloezieën! Met een breed assortiment aan jaloezieën zit er altijd iets tussen.

Suntex is al ruim 30 jaar een begrip in zonwering. Wij onderscheiden ons in een stukje persoonlijke aandacht en passie. Vrijwel al onze binnen- en buitenzonwering komt van Nederlandse bodem en wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Zo ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaand maatwerk.

Jaloezieën Online bestellen?

Zoekt u een ervaringsdeskundige voor uw jaloezieen. Vraag vrijlblijvend (kleur)advies aan Suntex en bestel uw jaloezieën online.

Bekijk onze andere blogs

Comments are closed.