Tanden bleken: waarom en hoe?

Bent u niet tevreden met de kleur van uw tanden? Bij KT3 Tandartsen kunnen wij u helpen met het bleken van uw tanden. Onze tandartspraktijk in Zaandam heeft een aantal deskundige tandartsen in dienst die gespecialiseerd zijn op het gebied van cosmetische tandheelkunde. Met onze kennis en jarenlange ervaring zorgen we niet alleen voor een stralende lach met witte tanden, we zorgen er ook voor dat je tanden worden beschermd. Door gebruik te maken van een exclusief bleeksysteem, voorkomen we gevoelige en beschadigde tanden.

1. Waarom tanden bleken?

Witte tanden zijn niet vanzelfsprekend. Naarmate we ouder worden, neemt ook de kans op verkleuring van het tandbeen toe. Hierdoor worden de tanden geler. Een natuurlijk en intrinsiek proces dat van binnenuit plaatsvindt. We kunnen het niet tegengaan of voorkomen met whitening tandpasta, maar dat is vaak wat we willen. Het antwoord op de vraag ‘Hoe krijg je wittere tanden?’ is dus: door de tanden te bleken.

2. Veilig je tanden witter maken

Tanden bleken is een van de meest gevraagde cosmetische behandelingen ter wereld. Het bleken van tanden heeft echter nog steeds een dubieuze reputatie. Het wordt vaak geassocieerd met pijn en schade aan gezond tandweefsel. Om eerlijk te zijn, daar zit een kern van waarheid in. Bleekmiddelen met een te hoge concentratie waterstofperoxide of een lage pH-waarde beschadigen het gebit. Hoge niveaus van waterstof kunnen het vervagingsproces versnellen, maar kunnen ook gevoeligheid en zelfs verder kleurverlies veroorzaken. Het is daarom belangrijk dat je de juiste producten kiest. Bij KT3 gaan we zorgvuldig om met uw tanden, de producten die wij kiezen beschadigen uw tanden dan ook NIET.

3. Tanden bleken met KT3

Voor aanvang van de procedure bepaalt de tandarts de natuurlijke kleur van uw tanden en bespreekt met u de gewenste tint. Voor de behandeling krijgt u te zien hoe uw gebit eruit komt te zien. Tanden kunnen ook gebleekt worden in combinatie met kronen of bruggen.

U krijgt op maat gemaakte bleeklepels om mee naar huis te nemen voor behandelingen. Ook ontvang je een professionele en veilige bleekgel. De tandarts zal alles uitleggen over het gebruik en de combinatie van lepels en gel. U start dan met de behandeling (thuis). Tanden bleken bij KT3 resulteert in natuurlijk witte tanden.

Let op: tanden bleken is alleen mogelijk bij een goede mondhygiëne! Onze mondhygiënisten gaan er graag met u over in gesprek. Extra prettig: Een goede mondhygiëne helpt ook gaatjes en tandvleesirritaties te voorkomen.

Tanden bleken in Zaandam bij KT3

4. Probleemloos bleken

Het motto van Cavex is: “bleken zonder problemen”. Ook dat garanderen wij bij Villa Westhof. Wij adviseren en helpen al onze patiënten zorgvuldig. Wij streven naar mooie resultaten zonder het risico op beschadigde en gevoelige tanden. Ben je bang voor de tandarts? Deze behandeling is ook voor u beschikbaar. Met onze jarenlange ervaring zullen we ons best doen om uw bezoek aangenaam te maken.

5. Tanden bleken Zaandam

Heb je vragen of wil je meer weten? Bezoek dan deze pagina: Tanden bleken Zaandam.

Bekijk onze andere blogs!

Comments are closed.